Remedii naturiste pentru constipatie

Constipatia e o problema care apare la orice varsta, indiferent ca vorbim de un prunc de cateva saptamani sau un centenar, trecut bine de 100 de ani. E o problema care afecteaza fluenta hranei in interiorul intestinului, neputand fi eliminata mancarea intr-un mod normal. In general aceste probleme trec de la sine dupa o perioada de timp sau in cazul consumarii de alte alimente, dar exista si persoane (nu putine de altfel) care au probleme la modul constant si care nu pot sa elimine resturile de mancare pe cale naturala fara ajutor. In general se prescriu medicamente care sa ajute la dezintarirea materiei din colon si eliminarea ei rapida, dar din pacate acestea pot avea si efecte negative, precum trecerea brusca de la constipatie la diaree in urmatoarele zile. Exista insa si remedii naturiste pentru constipatie, cum sunt pastilele naturiste de la Herbagetica.

Despre ce pastile ma refer, mai precis ? Ei bine, sunt trei tipuri de pastile care se pot lua pentru asta: Detox Activ, Detox Suplu sau Aloe Ferox.

Detox Activ este un supliment naturist care contribuie la detoxifierea celulara, functionarea normal a sistemului hepatobiliar si a tranzitului intestinal, mentine nivelul de colesterol din sange, inhiba apetitul alimentar si stimuleaza sistemul imunitare. Actioneaza in 4 moduri: laxative, inhibitor, mareste rata metabolismului si creste productia de collagen.

Detox suplu este un produs similar cu Detox Activ, ajutand la reducerea greutatii, accelerand metabolismul si este si un detoxifiator al organismului, regland nivelul hormonal.

Aloe Ferox reduce apetitul, are effect antiviral si laxative, stimuland pancreasul si detoxifiaza organismul. Este numita si aloe amara, suplimentul fiind extras dintr-una dintre cele mai intense specii de aloe. E un extraordinar detoxifiant, dupa cum am zis si mai sus, motiv pentru care va ajuta sa eliberati organismul de radicalii liberi si va ofera in general si o stare de bine.

Solutii exista pentru probleme de genul, asa ca daca va stiti cu probleme frecvente cauzate de constipatie, aveti grija sa aveti pe stoc macar o cutie de pastile din gama Detox sau Aloe Ferox de la Herbagetica, incat sa nu suferiti cateva ore / zile pana cand va trece aceasta senzatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.