Problemele medicale dupa viscol

Daca nu ai respectat indicatile politistilor si meteorologilor si te-ai aventurat la drum de sambata pana acum, probabil ca ai avut ceva probleme pe sosele patriei. Daca ai avut noroc si nu te-ai accidentat, e ok. Poate ai mai iesit si din masina si ai dat de viscolul puternic care poate te-a afectat. Vantul puternic, frigul si poate o usoara raceala care te sacaia se pot transforma intr-o gripa nefericita care iti poate seca plamanii.

Atat de mult incat incepi sa ai dificultati de respiratie. Cine stie ce virus a mai afectat plamanii si deja iti fac figuri serioase. Medicul iti recomanda o vizita la o salina. Fie la Praid, fie la Turda. Te decizi sa iti cauti cazare la o pensiune Turda si iti faci programare. Te duci in salina si parca te simti mai bine.

Pe drumul de intoarcere mai dai pe langa o tura de viscol si ghetus si ramai iar blocat. Masina ta, desi una cu tractiune 4X4, intampina anumite probleme pe ghetusurile din Bucuresti. La un moment dat aluneci urat, ai avut si un pic de viteza si lovesti cu aripa un parapet. Nimic grav, dar vopsea s-a cam dus de pe aripa. Bine ca nu s-a indoit, ca altfel trebuia sa o schimbi cu totul.

Cauti un service auto in Bucuresti. Cauti un service specific de BMW (ca masina ta e BMW) pe google dupa service BMW Bucuresti si gasesti ceva ok. Iti rezolvi cu aripa si te bucuri: ai scapat doar cu atat.

Poate fi o poveste reala. Zapezi puternice si viscol avem gramada, sunt suficiente masini BMW cu 4X4 in Romania si riscul de a prinde o raceala iarna e destul de mare. Mai ales daca te pune cucu sa stai in viscol sa iti dezapezesti masina.

O raceala serioasa, un tip de gripa sau o pneumonie te pot prinde oricand pe vremea asta. Asa ca mai bine relaxeaza-te in casa la un ceai sau o cafea, lucreaza si mai fa ceva ce iti place cu familia sau prietenii si cand se va opri viscolul, iesi sa fa un om de zapada. Sa te imbraci totusi bine, ca sa nu fi expus.

Se anunta in continuare ninsori in zilele urmatoare. Asa ca bucurati-va de timpul petrecut acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.