Palpitatii…. ?

Stand la casa, am si un pic de curte. Curte care dupa zapada cazuta in ultimele zile a fost putin cam dificil de umblat prin ea. Asa ca mi-am luat lopatica din masina si m-am apucat sa sap prin curte ca sa nu mai fie zapada asa mare.

Nu mai zic ca dupa 15 minute imi batea inima mai repede decat trebuia si transpiram abundent. Deja diferenta de temperatura era nimicitoare, mi fiindu-mi extrem de cald, iar afara batand un vant destul de rece. La un moment dat simteam efectiv ca nu mai pot sa fac nimic, mainile imi erau amortite (amortite, nu obosite). Le-am lasat un minut si mi-am revenit.

Dupa inca 10 minute aceeasi senzatie m-a apucat. Asa ca am continuat sa fac pauze ori de cate ori simteam ca imi amortesc mainile sau ca inima imi bate nefiresc de tare.

Din pacate, azi dimineata, dupa 10 ore ninsoare, mi-am gasit masina ingropata intr-un strat de 50 de cm de zapada. Si dai si sapa inca o ora jumate cu aceleasi probleme “tehnice”.

O sa trebuiasca ca atunci cand ajung la Timisoara sa apelez la servicii de cardiologie Timisoara la un cabinet sa vad care ii treaba, ca prea ma seaca sa obosesc asa repede si sa simt ca-mi fuje inima din chiept, asa cum ar zice un ardelean.

Dar pana ajung iarasi la Timisoara mai dureaza nitel. Inca vreo doua saptamani sigur mai stau prin capitala, dar cand voi ajunge in Timisoara, trebuie sa merg si la Clinica ORL Timisoara, pentru ca imi cam tiue o ureche, si e deranjant la drum lung cand sunt schimbari mari de presiune, mai ales cand urc sus pe munte.

Multe lucruri sunt de facut. In curand….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.