Consult constant la cardiologie

Cand vorbesti cu oamenii si le spui ca in urmatoare zi vei avea o programare la cardiologie, majoritatea oamenilor isi fac griji si se apuca sa te intrebe daca ai ceva problem medicale, daca te simti rau si daca ai vreo istorie de boli cardiovasculare in familie. Asa direct, fara sa isi dea sea ca de multe ori trebuie sa treci pe la un medic cardiolog pentru probleme mai minore, gen cand vrei sa iti iei atestatul pentru sofat sau pur si simplu daca vrei sa faci examenul medical pentru un permis de conducere.

Iar in cazul de fata am un consult de rutina la medicul cardiolog, dar nu e prima oara cand il vizitez in ultimele 6 luni. A mai trebuit sa trec pe la el in luna noiembrie, cand a trebuit sa imi fac examenul medical pentru sofer. Nu sunt teste complicate, EKG, puls, presiune, chestile obisnuite, iar acum nu va fi nimic mai mult. Dar sunt teste care trebuie facute constant pentru a afla starea de sanatate a unei persoane.

Personal sunt inca tanar si sanatos, mai fac si ceva sport din cand in cand, asa ca n-am arterele imbibate cu colesterol. Dar sunt oameni trecuti de 35-40 de ani, oameni care sofeaza de ani buni pe tiruri si dubite si care petrec extreme de mult timp in masina, la volan, stationand. Ei bine, acele persoane ar trebui sa mai faca ceva miscare, in prima faza. In al doilea rand, cand deja ai ajuns la varsta respectiva si stii ca ai avut o viata semi sedentara, atunci e cazul sa te duci din cand in cand la medic, nu doar cand iti reinnoieste atestatul sau permisul, pentru ca s-ar putea sa gasesti si alte probleme care s-au acumulat in timp si iti afecteaza acum inima.

Cat despre mine, au consult de rutina la ConsultaClick, nimic dubios, doar lucrurile normale care imi trebuie pentru jobul meu.

LE: Am fost la medic, totul bun, tensiunea un pic peste medie, dar cumva normala, tinand cont ca tot timpul am avut tensiunea mare, inca din copilarie. Iar cand ma refer un pic peste medie, zic 140/80. Deci nu enorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.