Cu copilul la stomatolog

Ati avut vreodata nevoie de vreun psiholog pentru ca ati mers la un dentist ? Ei bine, stiu cativa colegi din liceu care au trebuit sa mearga acum multi ani la un psiholog (cand inca nu era la moda) din cauza unei vizite la dentist la care au suferit putin. Dar cumn spuneam, asta se intampla acum multi ani, cand nu gaseam un centru de stomatologie pentru copii din Bucuresti in care sa am suficienta incredere sa merg.

S-au mai schimbat insa conditile si de ceva ani incoace sunt cateva locatii in care poti sa iti duci copilul pentru diverse operatiuni dentare. E bine sa ii inveti de mici ca sunt necesare diverse vizite la medicul dentist, alaturi de o spalare eficienta a dintilor dupa fiecare masa. E ok sa incerci sa ii aduci pe drumul cel bun sa ii inveti ca un centru pentru stomatologie copii e ceva placut, sa fie un lucru la care se gandesc cu placere.

Din fericire, in ultimii ani l-am dus pe pusti la un centru de stomatologie pentru copii care mi-a fost recomandat de un bun prieten. Nu venisem de multa vreme in Bucuresti si copilul incepea sa aiba ceva probleme cu dantura. Asa ca l-am rugat pe acesta sa ma ajute cu un centru de stomatologie pentru copii din Bucuresti care sa ma ajute cu problema copilului, iar el mi-a recomandat Clinica de Stomatologie Trident.

Cei de la Clinica Trident sunt oameni ok, care stiu sa lucreze cu copiii, asa cum am avut ocazia sa vad intr-o zi, cat timp asteptam sa lucrez ceva la o masea pentru copilul meu. Avea ceva problema pentru ca atunci cand incerca sa cante (da, ia lectii de canto la o scoala de muzica, are o voce destul de buna) il tot durea maxilarul. Aparent nu era ceva major, ci doar un dinte “rogue” care nu crestea cum trebuia.

Cert e ca de atunci si pana acum am mai fost de multe ori in cadrul clinicii, am si ajuns sa ii recomand oricui are un copil si vrea sa vina cu el pentru un tratament dentar in Bucuresti. Asa cum scrie si pe siteul lor: “ Te asteptam la Clinica de Stomatologie Trident, fauritorii de bucurie”. Cert e ca sunt profesionisti in servicii stomatologice pentru copii, motiv pentru care ii si recomand.

One thought on “Cu copilul la stomatolog

  1. Catalina says:

    Este foarte important sa ne ducem copilul la un cabinet stomatologic care experienta cu copii, ei isi formeaza o parere inca din primele vizite, daca aceste vizite se vor finaliza ok, copilul va trece mai usor peste frica de dentist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.