Operatiile estetice, un moft sau ceva de dorit ?

operatii-estetice

Intr-o societate atat de interconectata, posibilitatea de a gasi pe cineva cu care sa iti petreci timpul e tot mai mare, cu atat de multe aplicatii si siteuri care ajuta oamenii sa se gaseasca. Totul e bine si frumos atunci cand acestia fac schimburi de poze in mediul online sau cu ajutorul telefonului, cand felul in care arata o poza poate fi controlat ca sa puna o anumita persoana intr-o postura cat mai bune. Cu toate acestea, sunt multe persoane care nu sunt la fel de perfecte ca si pozele trimise pe facebook si Instagram si care ar vrea sa le corecteze, iar prin chirurgie estetica poti sa modifici aceste probleme incat sa arati asa cum iti doresti.

Chirurgia estetica nu e chiar un lucru noi pe la noi, fiind importata din Europa si SUA imediat dupa revolutie, transformandu-se in ceva accesibil, fiind foarte multe persoane care si-au dorit diverse modificari pentru a arata mai bine. In cea mai mare parte femeile fac operatii estetice, undeva la 80 % dintre operatiile estetice facute in Romania sunt realizate pe femei.

Undeva la 30 % din operatii sunt realizate la nivelul fetei, cu diverse corecturi la nivelul nasului ca si operatie estetica principala, dar si cu operatii pentru a “redesena” fata, operatii complexe si cu o recuperare usor mai dureroasa. Dar daca arati mai bine, poate ca merita efortul pe care il faci.

Cel mai popular tip de operatii estetice sunt insa pentru marirea sanilor, o operatie care a devenit cumva o norma si la care timpul pentru operatie s-a scurtat de la an la an, prin diverse tehnici cat mai putin invazive si mai sigure, care sa nu lase cicatrici.

Si ca tot vorbim de tehnici non-invazive, poate printre cele mai putin invazive tehnici de modificare estetetica sunt injectii cu acid hialuronic. Procedura de injectare cu acid hialuronic este una rapida, nu lase urme aproape de loc, iar acidul hialuronic creste suportul structurilro faciale si al tesuturilor care si-au pierdut elasticitatea si volumului in urma procesului, de altfel normal, de imbatranire.

Cert e ca prin diverse tehnici de chirurgie estetica ne putem mentine pentru mai mult timp un chip frumos si un corp frumos. Iar asta poate ca merita toate micile dureri pe care le poate cauza aceste operatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.