Musculatura si suplimentele nutritive

Muschii sunt cea mai importanta componenta in miscare si prin urmare felul in care ii dezvolti este extrem de important. Pe langa o alimentatie echilibrata, e necesar si de anumite proteine si aminoacizi, mai ales pentru persoanele care isi folosesc musculatura in cadrul serviciului.

Musculatura membrului superior trebuie de multe ori sia fie foarte bine dezvoltati, in general deltoizii si bicepsii brahiali, dar si flexorii si extensorii antebratului pentru cei ce lucreaza foarte mult cu degetele (in genul croitorilor).

Nici membrul inferior nu trebuie neglijat, musculatura piciorului fiind la fel de importanta. O buna dezvoltare a tuturor muschilor coapsei (cvadriceps, ilio-psoas pentru flexie in special), dar si gemenii gambei pana la tendonul lui ahile, toti acesti muschi trebuie dezvoltati pentru a evita accidentele in cadru muncii.

Dar uneori nu este suficient, astfel incat trebuie sa adaugi la dieta zilnica o cantitate extra de vitamine, proteine si aminoacizi. O garantie pentru a te proteja de accidentari si dureri musculare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.